Monica Niculescu și Ana Bogdan, eliminate de la Australian Open

Data actualizării: Data publicării:
tenis

Încă două românce părăsesc competiția de la Melbourne, după eliminarea surprinzătoare a Simonei Halep și înfrângerea Patriciei Maria Țig. Monica Niculescu și Ana Bogdan au pierdut și ele primele meciuri pe care le-au disputat anul acesta la Australian Open.

tenis

Monica Niculescu (29 de ani, locul 32 WTA) a ratat calificarea în turul al doilea la Australian Open, după înfrângerea suferită marți dimineață în meciul cu Anna Blinkova (Rusia, 18 ani, locul 189 WTA), scor 2-6, 6-4, 4-6. Meciul a durat două ore și 17 minute, iar eliminarea Monicăi Niculescu este o nouă surpriză pe care o aduce ediția de anul acesta a Australian Open.

În schimb, Ana Bogdan (24 de ani, locul 125 WTA) a cedat destul de greu în fața favoritei numărul 14, Elena Vesnina (Rusia, 30 de ani, locul 18 WTA), pierzând meciul cu 5-7, 2-6.

În faza a doua a competiției de la Melbourne mai rămân doar Irina Camelia Begu și Sorana Cîrstea. Următoarea adversară a Soranei va fi Carla Suarez Navarro (Spania/N. 10), iar Irina-Camelia Begu, favorită 27, o va întâlni în turul doi pe Kristyna Pliskova (Cehia), locul 58 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri