Monica Niculescu, victorie zdrobitoare împotriva Johannei Konta

Data actualizării: Data publicării:
WTA Aegon Open Nottingham - Day Five
FOTO: Guliver/GettyImages

Monica Niculescu, nr.65 WTA, s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Beijing, după ce a obținut, duminică, o victorie categorică în fața numărului 7 WTA, britanica Johanna Konta, o  mai veche cunoștință a publicului românesc.

WTA Aegon Open Nottingham - Day Five
FOTO: Guliver/GettyImages

Monica Niculescu a eliminat-o pe Johanna Konta după două seturi, câștigate cu 6-1, 6-2 , în numai o oră și cinci minute.

În runda următoare, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre sportive americană Shelby Rogers, locul 57 WTA, şi jucătoarea chineză Shuai Peng, numărul 24 mondial.

Calificarea în turul doi la Beijing este recompensată cu 34.744 de dolari şi 65 de puncte.

Și Sorana Cîrstea și Simona Halep s-au calificat și ele, sâmbătă, în faza următoare a competiției de la Beijing. Simona Halep, locul doi WTA, o va întâlni luni pe Magdalena Rybarykova (Slovacia), locul 28 WTA, nu mai devreme de ora 13:30, ora României. Va fi a cincea întâlnire dintre cele două sportive.

Tot luni, în al treilea meci de pe terenul 7, perechea Sorana Cîrstea/Jelena Ostapenko (România/Letonia) va evolua în primul tur cu echipa Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan).

Citiți și: 

Mesajul lui C.T. Popescu pentru Simona Halep după meciul cu Konta pierdut la Wimbledon

CTP: Secretele revanșei luate de Simona Halep în fața Johannei Konta la Fed Cup

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri