Nadal nu va face parte din echipa de Cupă Davis, la meciul cu România de la Cluj

Data publicării:
nadal getty 1906

Foto: Gulliver/GettyImages

Deşi în urmă cu două-trei luni prezenţa lui Rafa în echipa Spaniei care va juca la Cluj părea o garanţie, fostul număr unu mondial având nevoie de jocuri în Cupa Davis pentru a fi eligibil pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, accidentarea i-a dat planurile peste cap.

Ibericul s-a văzut nevoit să se retragă de la Roland Garros în turul trei, după ce pierduse doar mouă game-uri în precedentele tururi, iar durerile de la încheietură îi vor bloca şi prezenţa la Wimbledon.

Astăzi, Toni Nadal a confirmat oficial faptul că elevul său nu va fi prezent la Cluj, înainte de Rio (unde cel mai probabil va fi prezent, ca beneficiar al unui wild-card) Rafa urmând să joace în turnee din Canada şi SUA.

Întâlnirea de Cupa Davis, România - Spania, contând pentru turul secund al Grupei I, Zona Europa-Africa, va fi în perioada 15-17 iulie, în direct la Digi Sport.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 15 iulie, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 16 iulie, iar duminică, 17 iulie, celelalte două meciuri de simplu.

Învingătoarea dintre România şi Spania va susţine un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri