Niculescu, alături de Halep în turul 2 la Eastbourne. Deși învinsă, Cîrstea merge și ea mai departe

Data actualizării: Data publicării:
eastbourne turneu de tenis generic
Foto: Guliver/GettyImages

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi al turneului de la Eastbourne (Marea Britanie) după ce a trecut în 3 seturi, scor, 6-4, 5-7, 7-5, după două ore și 17 minute, de croata Lucic-Baroni. Sportiva noastră va juca în turul următor în compania Petrei Kvitova. În turul 2 va juca, direct calificată, și Simona Halep. Sorana Cîrstea va fi și ea prezentă la Eastbourne din postura de lucky loser.

eastbourne turneu de tenis generic
Foto: Guliver/GettyImages

Sorana Cîrstea va evolua în cele din urmă pe tabloul principal, acolo unde a pătruns ca lucky loser, în urma retragerii unor jucătoare. În primul tur, ea o va întâlni pe Katerina Siniakova, iar, în cazul unei victorii, se va duela cu a cincea favorită, Johanna Konta.

Cîrstea ratase inițial calificarea pe tabloul principal al turneului WTA de categorie Premier de la Eastbourne. Românca aflată pe locul 62 WTA a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de Su-Wei Hsieh (Taipei), locul 115 WTA, scor 7-6 (3), 6-1.

Simona Halep, care va juca în premieră la Eastbourne, ar fi trebuit să înceapă sezonul de iarbă în această săptămână, la Birmingham, dar s-a retras din cauza accidentării suferită la glezna dreaptă în finala turneului de la Roma.

Halep, locul 2 WTA, va evolua direct în turul doi la turneul de la Eastbourne, dotat cu premii în valoare totală de 753.900 de dolari, cu învingătoarea meciului dintre americanca Christina McHale şi o sportivă venită din calificări.


Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 27 iunie - 1 iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri