Novak Djokovici, înfrângere umilitoare la Roland Garros

Data actualizării: Data publicării:
2017 French Open - Day Eight
Foto: Guliver/GettyImages

Tenismanul sârb Novak Djokovici, nr. 2 mondial și deținătorul titlului, a fost surclasat miercuri în trei seturi, 7-6 (7/5), 6-3, 6-0, de austriacul Dominic Thiem, în sferturile de finală la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

2017 French Open - Day Eight
Foto: Guliver/GettyImages

Iată că Thiem, nr. 7 mondial, care de fiecare dată a pierdut în fața lui Djokovici, a așteptat sferturile de finală la Roland Garros pentru a reuși una din cele mai mari performanțe din scurta sa carieră.

La 23 de ani, Thiem a reușit să treacă în 2 ore și 15 de un Djokovic care i-a ținut piept doar în primul set austriacului, după care a cedat aproape complet.

Thiem a reușit nu mai puțin de 38 de winners (Djokovici doar 18) și a comis 28 de erori neforțate, față de 35 câte a avut sârbul. 

În semifinale, Dominic Thiem, cap de serie nr. 6, va juca împotriva spaniolului Rafael Nadal, nr. 4 mondial, care a obținut calificarea în urma abandonului compatriotului său Pablo Carreno Busta, nr. 21 mondial, accidentat la mușchiul abdominal stâng, la scorul de 6-2, 2-0 pentru Nadal.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri