Petra Kvitova e campioană la Wuhan, după un meci istoric cu Dominika Cibulkova

Data actualizării: Data publicării:
2016 Wuhan Open - Day 7
Foto: Gulliver/GettyImages

Petra Kvitova a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul de la Wuhan. În finala turneului chinez, jucătoarea din Cehia nu i-a lăsat nicio şansă Dominikăi Cibulkova, scor 6-1, 6-1.

2016 Wuhan Open - Day 7
Foto: Gulliver/GettyImages

Kvitova şi-a adjudecat 17 dintre primele 18 puncte ale partidei, în timp ce sportiva din Slovacia şi-a trecut în cont doar un punct pe propriul serviciu în primul set.

Actul secund a avut un scenariu asemănător. Kvitova a reuşit din nou trei break-uri şi a închis finala, cu unul dintre cei nouă aşi, la 6-1.

„Mulţumesc publicului, ne-a încurajat extraordinar de-a lungul întregii săptămâni! Au fost meciuri incredibile pentru mine şi mă bucur că pot fi din nou campioană aici”, a declarat Petra Kvitova, la finalul partidei transmise de Digi Sport.

„Ceea ce am reuşit în această săptămână este extraordinar şi îmi dă multă încredere. Am atins cea mai bună clasare a mea şi mă bucur că am reuşit acest lucru aici, la Wuhan”, a adăugat Cibulkova.

Kvitova a pierdut doar un set în cele şase meciuri de la Wuhan, în optimi, contra liderului mondial, Angelique Kerber.

În semifinale, ieri, sportiva din Cehia a reuşit un meci fantastic în compania Simonei Halep, de care a trecut cu scorul de 6-1, 6-2.

Petra Kvitova a mai fost campioană la Wuhan şi în 2014.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri