Petra Kvitova va lipsi din competiţii trei luni, după ce a fost atacată cu un cuțit

Data publicării:
Petra Kvitova

Jucătoarea de tenis Petra Kvitova, rănită marţi în casa ei de un hoț, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale care a durat trei ore şi 45 de minute şi va lipsi din competiţii trei luni. Kvitova a fost rănită la degetele mâinii stângi şi avea şi doi nervi afectaţi, relatează L'Equippe, citat de News.ro.

Petra Kvitova

„Medicii au suturat tendoanele degetelor rănite. Mâna vas ta bandajată două zile, după care jucătoarea va purta o atelă timp de şase până la opt săptămâni. Rana este serioasă, dar chirurgul a explicat că Petra este tânără şi sănătoasă, astfel că nu există motive pentru ca ea să îşi încheie cariera", a declarat Karel Tejkal, purtătorul de cuvânt al Petrei Kvitova.

Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată, marţi dimineaţă, în casa ei de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit. Atacul a avut loc în jurul orei locale 08.20, în apartamentul sportivei din apropierea centrului oraşului Prostejov. Atacatorul a rănit-o cu un cuţit pe Kvitova la mâna stângă, mâna cu care ea ţine racheta de tenis.

Potrivit presei locale, agresorul s-ar fi prezentat drept angajat al unei companii de electricitate şi ar fi intrat în apartamentul sportivei spunând că doreşte să citescă indexul contorului.

Agresorul a reuşit să fugă, dar poliţia a făcut publice semnalmentele lui: o persoană slabă, înaltă de aproximativ 1,8 metri înălţime, cu ochi căprui şi în vârstă de circa 35 de ani.

Kvitova, locul 11 WTA, ar urma să înceapă sezonul 2017 la turneul de la Sydney. Ea s-a retras din echipa Cehiei pentru Cupa Hopman, din cauza unei accidentări la picior.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri