Programul zilei de marţi de la Roland Garros. Când joacă Niculescu şi Cîrstea

Data publicării:
garros 1

 Foto: Gulliver/GettyImages

Cîrstea, jucătoare venită din calificări, se va duela pentru un loc în runda a doua cu Elina Svitolina (20 WTA). Prima întâlnire directă dintre cele două se va disputa pe Terenul 4, nu mai devreme de ora 17:30 (ora României).

Niculescu va juca, tot după ora 17:30, contra Paulinei Parmentier (88 WTA), în ultima partidă de pe Terenul 3. Aceasta va fi a opta întâlnire directă dintre cele două sportive, Monica având un avantaj consistent, 5-2.

Irina Begu a fost a treia sportivă din România, care a jucat luni, în primul tur de la Roland Garros. După victoria Simonei Halep (6-2, 6-0 cu Nao Hibino) şi eşecul Alexandrei Dulgheru (1-6, 3-6 cu Yanina Wickmayer), ocupanta locului 28 WTA a ajuns în runda a doua a turneului de la Paris, după 5-7, 6-1, 6-3, cu Bethanie Mattek-Sands.


Din 2017, turneele WTA vor fi transmise în exclusivitate la Digi Sport - timp de 5 ani, vor putea fi urmarite toate competiţiile Premier Mandatory, Premier Five, Premier Seven Hundred si WTA International, în total 55 de turnee pe sezon.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri