Reacția lui Ilie Năstase după finala pierdută de Simona Halep

Data publicării:
Previews-2012 Laureus World Sports Awards
Foto: Guliver/Getty Images

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a vorbit la Digi24 despre finala pierdută de Simona Halep în fața Garbinei Muguruza. Chiar dacă românca a pierdut cu un scor categoric această partidă, Ilie Năstase amintește că acesta este doar un turneu pregătitor pentru US Open, unde toate sportivele vor să se prezinte în cea mai bună formă.

Scorul nu contează. Că e 6-1 sau că e 7-6, tot acolo e”, a spus Ilie Năstase.

„Stilul Muguruzei nu-i convine lui Halep pentru că lovește foarte puternic, e mingea repede. A jucat puțin defensiv Simona. Oricum, ăsta e viitorul tenisului, să lovești din orice poziție, dacă intră - bine, dacă nu intră - iarpși bine”, a adăugat el.

Atea sunt turnee pregătitoare pentru US Open. Bănuiesc că toate vor să ajungă într-o formă bună. Simona a pierdut doar două meciuri sau trei”, mai spune fostul tenismen.
Ilie Năstase nu a pierdut ocazia de a arunca o săgeată la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care a comentat finala de la Cincinnati din studioul Digi Sport 2, care a transmis în direct partida.

Mă uitam, aveți un comentator foarte bun, Cristian Tudor Popescu, care nu înțelege nimic din sportul ăsta. Am închis sonorul, nu voiam să mai ascult, că mă zgâria pe creier”, a spus Ilie Năstase.

De altfel, și Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe fostul tenismen. „Nu degeaba a fost numit Nasty, care înseamnă rău, dar și porcos și obraznic. Însă, aici, diferența gravă a constat în calitatea domnului Năstase de căpitan nejucător al echipei României, pe care dânsul nu a conștientizat-o”, a spus Cristian Tudor Popescu într-un interviu pentru RFI după ce Ilie Năstase a adresat injurii arbitrului, adversarilor și, ulterior, jurnaliștilor la întâlnirea dintre România și Marea Britanie din Fed Cup.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri