Simona Halep, la două meciuri de locul 1 WTA

Data actualizării: Data publicării:
halep

Meciul din sferturile de finală de la China Open dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA, s-a încheiat cu victoria româncei. Simona Halep s-a calificat în semifinala China Open. Ea va juca împotriva Jelenei Ostapenko. În mod sigur, românca ar ajunge numărul 1 mondial în cazul în care va câștiga trofeul la Beijing. Dar mai există o posibilitate, în care este implicată ucraineanca Svitolina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep ar putea ajunge pe primul loc în lume dacă va câştiga trofeul de la Beijing. Pentru asta ea trebuie să treacă de Ostapenko în semifinală și apoi să câștige ultimul act al competiției, indiferent de parcursul Elinei Svitolina. Dacă ucraineanca ar fi eliminată în sferturi de Caroline Garcia, româncei i-ar fi suficientă doar calificarea în finală pentru a deveni noul lider WTA.

Dacă va câştiga trofeul, caz în care va deveni numărul 1 mondial, Simona Halep, a doua jucătoare a lumii îşi va asigura un cec de 1,1 milioane de dolari.


ACTUALIZARE 12:00. Jelena Ostapenko va fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Beijing. Jucătoarea letonă a învins-o în această dimineață pe Sorana Cîrstea, scor 6-4, 6-4.

ACTUALIZARE - Simona Halep a învins-o Daria Kasatkina,6 -2 , 6- 1, și s-a calificat în semifinala turneului de la Beijing. Următorul meci al româncei va fi ori cu Sorana Cîrstea, ori cu Jelena Ostapenko

ACTUALIZARE 08.15. Simona Halep a început excelent partida, reușind break-ul chiar din primul game. A urmat un break al rusoaicei, dar Simona a revenit foarte bine în meci și a câștigat primul act, scor 6-2.

halep pt kasatkina beijing
Foto: Guliver/GettyImages

LIVE VIDEO, AICI, pentru abonații RCS & RDS

Simona Halep are ocazia revanşei în faţa Dariei Kasatkina mai repede decât s-ar fi aşteptat (vineri, 07:30, în direct pe Digi Sport 2). Românca o înfruntă în sferturile turneului WTA de la Beijing, de categorie Premier Mandatory, pe rusoaica în faţa căreia a pierdut chiar săptămâna trecută, în turul secund de la Wuhan, scor 6-2, 6-1.

A fost singura victorie a jucătoarei din Rusia în cele trei confruntări directe cu Halep de până acum.

Constănţeanca s-a impus în două seturi atât anul trecut, la Miami, scor 6-3, 7-5, cât şi în acest an, la Roland Garros, cu 6-0, 7-5.

Tot în sferturi are loc meciul dintre Sorana Cîrstea, locul 44 WTA şi Jelean Ostapenko (Letonia), locul 8 WTA şi cap de serie numărul 9. Partida este programată pe terenul Lotus, nu înainte de ora 09:30.

CITIȚI ȘI:  C.T. Popescu: Simona Halep are acum față de numărul 1

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri