Simona Halep s-a calificat în sferturi la Roland Garros. Următoarea adversară

Data actualizării: Data publicării:
2017 French Open - Day Seven
Foto: Guliver/GettyImages

Victorie zdrobitoare pentru Simona Halep în optimile turneului de la Roland Garros. Românca a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 24 şi locul 23 WTA, în două seturi: 6-1, 6-1.

2017 French Open - Day Seven
Foto: Guliver/GettyImages

UPDATE - Simona Halep o va înfrunta în sferturile de la Roland Garros pe Elina Svitolina. Ea a învins-o pe croata Petra Martic 4-6, 6-3, 7-5.

Halep și Svitolina s-au mai întâlnit, anterior, de trei ori, ultima dată în finala de la Roma, din urmă cu două săptămâni, atunci când ucraineanca s-a impus cu 4-6, 7-5, 6-1, într-un meci în care românca s-a accidentat la glezna dreaptă și a fost aproape să rateze inclusiv turneul de la Roland Garros.

Acea victorie a fost singura obținută de Svitolina (care are nouă succese consecutive în acest moment, în circuit - cinci la Roma și patru la Paris), în fața lui Halep. Precedentele două meciuri au fost câștigate de către Simona, în Fed Cup, în 2014 (6-3, 7-5) și la Turneul Campioanelor rezervat jucătoarelor din afara Top 8, din 2013 (6-1, 6-1).

UPDATE - Simona Halep a declarat că meciurile cu spaniola Carla Suarez Navarro au fost mereu grele, dar azi totul a decurs minunat pentru ea (Detalii aici).

UPDATE - Victorie într-o oră și 2 minute pentru Simona Halep! Sportiva din Constanța a câștigat în două seturi, scor 6-1, 6-1. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Carla Suarez Navarro s-a dovedit a fi un adversar facil pentru Simona Halep, care s-a calificat astăzi în sferturile de finală ale Grand Slamului de la Roland Garros. Numărul patru mondial s-a impus cu un categoric 6-1, 6-1. În faza următoare, constănțeanca o va întâlni pe câștigătoarea dintre Svitolina și Martic. Jucătoarea din Croația joacă chiar în aceste momente și conduce după primul set cu 6-4. Actul al doilea a fost câștigat de Svitolina, cu 6-3.

UPDATE - Halep mai câștigă un game și este aproape de victorie.

UPDATE - 4-1 pentru Simona! Sportiva din Spania a pierdut al treilea game în setul secund.

UPDATE - Halep se distanțează la două game-uri de Navarro (3-1), după ce nu a mai pierdut pe propriul serviciu. 

UPDATE - Al doilea este mai echilibrat, ambele jucătoare pierzând game-ul pe serviciul propriu.

UPDATE - Simona Halep a început excelent primul set, pe care și l-a adjudecat în 27 de minute. Jucătoarea noastră a câștigat două break-uri.

UPDATE - Început bun de partidă pentru Simona. Românca a câștigat primul game și a reușit breakul.

Actualizare - A început partida. Simona Halep servește.

Meciul lui Halep cu Suarez Navarro este primul de pe arena Philippe-Chatrier, începând cu ora 12:00.

Simona Halep şi Carla Suarez Navarro s-au mai întâlnit de 11 ori în carieră, jucătoarea din Constanţa conducând cu 6-5. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc anul trecut la US Open, în optimi de finală, atunci când Halep s-a impus cu 6-2, 7-5. Ultima victorie pentru Suarez Navarro a avut loc în ultimul meci jucat pe zgură, în 2015, în semifinale la Roma, scor 2-6, 6-3, 7-5. Toate victoriile Carlei Suarez Navarro au fost obţinute pe zgură, suprafaţă pe care Halep nu s-a impus niciodată.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri