Sharapova, despre partida cu Halep: „A făcut un meci incredibil”

Data actualizării: Data publicării:
2017 China Open - Day 4
Foto: Gulliver/Getty Images

Maria Sharapova a lăudat jocul Simonei Halep din meciul de miercuri, de la China Open, spunând că adversara ei a făcut cea mai bună partidă din cele opt jucate împreună.

2017 China Open - Day 4
Foto: Gulliver/Getty Images

"Cred că a făcut un meci incredibil, probabil cel mai bun dintre toate partidele disputate împotriva mea. Eu nu am fost tăioasă, nu am văzut bine mingea, nu m-am mişcat  cum ar fi trebuit împotriva ei. A lovit consistent mingea, nu a comis multe erori neforţate, procentajul ei la serviciu a fost chiar mare. A făcut toate lucrurile cum trebuie", a declarat Sharapova, conform site-ului WTA, citat de News.ro.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obţinut, miercuri, primul succes în faţa rusoaicei Mariei Sharapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2 şi calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA sau cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 11 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată la Beijing cu 149.138 de dolari şi 215 puncte WTA.

Anul trecut, Halep a ajuns în optimi la China Open. Anterior, cea mai bună performanţă a ei la competiţia chineză a realizat-o în 2014, când a atins tot faza sferturilor de finală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri