Semifinala Simona Halep-Kiki Bertens, în direct la Digi24

Data actualizării: Data publicării:
2016 US Open - Day 2
Foto: Gulliver/Getty Images

Semifinala turneului de la Roma, dintre Simona Halep şi Kiki Bertens, va fi transmisă în direct la Digi24, de la ora 13.00.

2017 Miami Open - Day 10
Foto: Guliver / GettyImages

Partida va fi transmisă simultan pe Digi24 și Digisport 2, începând cu ora 13.00. Comentariul va fi asigurat de Silviu Zancu și Adrian Cruciat.

Sportiva din România s-a calificat în semifinale după o victorie spectaculoasă cu Anett Kontaveit (Estonia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 68 în ierarhia mondială.

Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, după după o oră şi 21 de minute.

Simona Halep a început foarte bine meciul, a reuşit două break-uri şi a dus scorul la 3-0. A urmat o mică scădere în joc, iar Kontaveit a recuperat un break. Jucătoarea din Constanţa şi-a revenit repede şi a închis setul cu 6-2, la a patra tentativă, după 35 de minute.

Setul al doilea a fost dominat tot de jucătoarea română, care a reuşit break-ul încă din primul ghem şi s-a distanţat imediat la 3-1. Halep a mai reuşit un break, dar şi-a pierdut imediat serviciul şi scorul s-a făcut 4-2. Au urmat patru ghemuri în care jucătoarele şi-au făcut greu serviciul şi astfel Halep a închis meciul din a treia încercare, scor 6-2, 6-4.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Kiki Bertens (Olanda), favorită 15 şi locul 20 WTA, şi Daria Gavrilova (Australia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 33 în clasamentul mondial.

Anul trecut, Simona Halep a fost învinsă în turul doi la Roma.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri