Serena, iritată: Nu m-a obosit meciul cu Halep, nu a fost mare lucru!

Data actualizării: Data publicării:
2016 US Open - Day 11

Serena Williams a pierdut pentru prima oară după 186 săptămâni locul 1 mondial. Înainte să afle această veste, sportiva de 34 de ani a răbufnit la conferinţa de presă susţinută după meciul cuKarolina Pliskova (2-6, 6-7), afirmând răspicat că nu duelul cu Simona Halep, din sferturi, a dus la această înfrângere, scrie digisport.ro.

2016 US Open - Day 11
Foto: Guliver/GettyImages

„Nu cred că tenisul meu a arătat prea bine azi. Am comis o mulţime de erori şi nu am jucat la fel cum o făcusem până acum. Cu siguranţă, însă, nu am fost epuizată după meciul din sferturi”, a declarat Williams după meciul cu Pliskova.

Un jurnalist a insistat cu o întrebare asemănătoare, moment în care Serena a răbufnit: „Nu mă voi repeta. Nu sunt obosită după meciul de aseară. Sunt o jucătoare profesionistă. Mă aflu în circuit de 20 de ani. Dacă nu aş putea să revin pe teren după 24 de ore, atunci nu ar trebui să mai fiu în circuit. Nu am fost deloc obosită. Nu a fost un meci de cinci ore. M-am mai antrenat şi 3 ore. Nu a fost mare lucru. Am probleme serioase la genunchiul stâng încă din turul doi. Nu m-am putut deplasa aşa cum doream. Când eşti accidentat, te gândeşti la altele, nu doar la joc. Nu am fost concentrată şi am făcut greşeli pe care nu le fac în mod normal”, a comentat Serena, vizibil iritată.

Două ore şi 15 minute a durat meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, considerat unul dintre cele mai bune ale anului. 50 de lovituri câştigătoare şi 43 de erori neforţate a înregistrat fostul număr unu mondial în sferturi.

În semifinale, a avut 20 de winners şi 31 de greşeli neforţate, în două seturi, dar adversara a fost de alt calibru, vorbind din punct de vedere fizic: Pliskova a servit 7 aşi, faţă de unul trecut în dreptul Simonei şi a câştigat 84% din punctele disputate pe propriul serviciu.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri