Serena Williams nu va participa la Turneul Campioanelor

Data publicării:
2016 US Open - Day 11

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, locul 2 în clasamentul mondial, a anunţat, luni, într-un mesaj video postat pe site-ul WTA că nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore, din cauza unei accidentări la umărul drept, scrie News.ro.

2016 US Open - Day 11
Foto: Serena Williams

„Am aşteptat cu nerăbdare să joc la Singapore împotriva celor mai bune jucătoare. Însă, doctorul meu a spus că trebuie să urmeze o serie de tratamente pentru umăr şi nu voi putea juca pentru următoarele săptămâni. Îmi va lipsi faptul că nu voi veni la Singapore pentru finala anului şi că nu voi juca pentru fanii mei, dar sper să revin curând”, a spus Williams.

Serena Williams, în vârstă de 35 de ani, a ratat deja din cauza accidentării la umărul drept turneele de la Wuhan şi Beijing.

Jucătoarea americană a participat în acest sezon la opt turnee, câştigand două dintre ele (Roma şi Wimbledon).

La Turneul Campioanelor de la Singapore, care se va desfăşura în perioada 23-30 octombrie, au obţinut calificarea Angelique Kerber (Germania), Simona Halep (România), Agnieszka Radwanska (Polonia), Karolina Pliskova (Cehia), Garbine Muguruza (Spania), Madison Keys (SUA) şi Dominika Cibulkova (Slovacia), ultimele două după performanţele reuşite în ultima săptămână.

Pentru ultimul loc calificant la Turneul Campioanelor se luptă Johanna Konta (Marea Britanie), Svetlana Kuzneţova (Rusia) şi Carla Suarez Navarro (Spania). Kuzneţova şi Navarro au nevoie să câştige turneul de la Moscova, din această săptămână, pentru a se putea califica în dauna Johannei Konta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri