Simona a scăpat de coșmarul ei de la Grand Slam-uri. Se puteau întâlni în turul trei

Data publicării:
halep bucurie

Mirjana Lucic-Baroni a fost învinsă în turul al doilea de japoneza Naomi Osaka, locul 101 mondial, debutantă la Roland Garros, scor 6-3, 6-3. În vârstă de 34 de ani, croata, locul 52 WTA, o eliminase în primul tur pe Daniela Hantuchova.

Simona Halep are amintiri deloc plăcute cu Lucic-Baroni, pe care a întâlnit-o de două ori în carieră, la US Open, în 2014, și la Roland Garros, anul trecut. La New York, în șaisprezecimi, a fost 7-6, 6-2 pentru croată, în vreme ce la Paris, în turul doi, la ediția din 2015, aceasta s-a impus cu 7-5, 6-1.

Naomi Osaka are doar 18 ani și e la doar al doilea Grand Slam din carieră, egalându-și performanța de la Australian Open, din ianuarie, când a ajuns tot în turul al treilea. Nipona a trecut la Paris în primul tur de Jelena Oastapenko, 6-4, 7-5.

Disputa dintre Simona Halep și Naomi Osaka va avea loc vineri, la o oră care va fi anunțată joi de către organizatori.


Din 2017, turneele WTA vor fi transmise în exclusivitate la Digi Sport - timp de cinci ani, vor putea fi urmărite toate competiţiile Premier Mandatory, Premier Five, Premier Seven Hundred și WTA International, în total 55 de turnee pe sezon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri