Simona Halep: Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu

Data actualizării: Data publicării:
simona halep us open fb
Foto: Facebook

Simona Halep s-a declarat mulţumită de evoluţia ei în meciul cu japoneza Naomi Osaka, din manşa a doua a Miami Open, precizând că nu a avut dureri la genunchiul stâng, la care a suferit o accidentare în februarie.

simona halep us open fb
Foto: Facebook

„Este important că am putut câştiga acest meci, azi. Cred că a fost foarte, foarte dificil să joc împotriva ei în primul meu meci la acest turneu, dar sunt foarte bucuroasă. Nu am avut dureri. Am stat două ore pe teren, luptând, alergând peste tot, aşa că e minunat”, a declarat, vineri, Halep.

Meciul Simonei Halep cu Osaka a fost întrerupt de două ori de ploaie. Jucătoarea română controla întâlnirea înaintea primei intreruperi, produsă la 6-4, 0-1 fară break, dar după o pauză de zece minute ea s-a văzut dominată de japoneza de 19 ani, potrivit News.ro.

„Mi-am pierdut serviciul după ploaie şi am fost un pic prea supărată. Ea a fost foarte puternică, dar cred că am făcut cel mai bun al treilea set din acest an. Cred că am jucat tenisul meu cel mai bun. Nu m-am aşteptat să joace atât de bine pe vânt. Ea a lovit mingile destul de tare şi s-a adaptat bine, azi. Jocul ei este puternic şi îi place să lovească, iar vântul mişca mingea mult. A jucat foarte bine. Loviturile mele nu au fost sincronizate prea bine”, a explicat românca.

Însă a doua întrerupere, surevnită la 6-4, 2-6, 4-3 cu break, nu a mai încurcat-o: „Am schimbat tot ce am făcut înainte. Mi-am spus că trebuie să fiu explozivă de la primul punct, chiar dacă fac o dublă greşeală. Am încercat să lupt pentru fiecare minge.”

Exceptată de la manşa întâi, Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri