Simona Halep, învinsă de Angelique Kerber, în semifinalele turneului de la Cincinnati 

Data publicării:
halep

Într-un meci întrerupt adesea de ploaie, Simona Halep (nr. 4 WTA) a fost învinsă în semifinalele turneului din Cincinnati de Angelique Kerber (nr. 2 WTA), scor 3-6, 4-6, potrivit digisport.ro.

halep

Am fost aproape să întorc rezultatul, dar m-am trezit prea târziu. Partea bună e că m-am bătut până la final pentru fiecare minge. Chiar dacă am pierdut, am simţit de la mijlocul setului secund că joc cel mai bun tenis al meu, aşa cum făcusem în meciurile anterioare. Vreau să o felicit pe Angelique, a ştiut perfect să gestioneze presiunea. A fost un meci bun de ambele părţi”, a explicat Simona Halep, la încheierea partidei, scrie digisport.ro.

UPDATE Ora 00:13: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 4-6. Final de meci, Kerber merge în finala turneului de la Cincinnati, acolo unde o va întâlni pe Karolina Pliskova. O oră și 29 de minute a durat în total întâlnirea din acest penultim act. 

 

UPDATE Ora 00:09: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 4-5. Simona Halep își câștigă serviciul și rămâne în joc, prelungind suspansul în acest set al doilea. Are nevoie de un break pentru a egala.

UPDATE Ora 00:06: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 3-5. Încă un game ajuns la avantaje, câștigat de această dată de sportiva din Germania. Au fost câteva schimburi prelungite și greșelile au apărut de ambele părți, parcă mai multe pentru Simona. 

UPDATE Ora 00:00: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 3-4. Al treilea game la rând câștigat de jucătoarea noastră! S-a apropiat la unul singur de Kerber, după ce și-a câștigat serviciul, la capătul unui nou game ajuns la avantaje.

UPDATE Ora 23:56: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 2-4. Break pentru Simona! Sportiva noastră și-a îmbunătățit jocul și i-a pus multe probleme adversarei, reușind să câștige al doilea game consecutiv, după ce s-a ajuns din nou la avantaje.

 UPDATE Ora 23:49: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 1-4. Simona pune capăt seriei câștigătoare a adversarei și își adjudecă propriul serviciu.

* Simona a avut 42 de greșeli neforțate până în acest moment, față de 15 ale lui Angelique Kerber.

UPDATE Ora 23:45: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-4. Jucătoarea din Germania joacă solid, își adjudecă din nou serviciul și are 4-0 în setul al doilea. A câștigat ultimele 7 game-uri!

UPDATE Ora 23:42: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-3. Încă un break reușit de Kerber, la capătul unui game care s-a prelungit și care a ajuns de 8 ori la avantaje. 

UPDATE Ora 23:29: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-2. Simona revine în joc și duce game-ul la avantaje, dar nu reușește rebreak-ul și Kerber se impune, în cele din urmă și se distanțează la două game-uri încă din startul celui de-al doilea set.

UPDATE Ora 23:23: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-1. Jucătoarea din Germania începe foarte bine și setul secund, cu un break pe serviciul Simonei și un joc solid.

UPDATE Ora 23:16: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6. Set pentru Kerber! Sportiva din Germania a câștigat la 0 acest ultim game al setului, pe propriul serviciu. Primul set a durat 38 de minute în total.

____________________________________________ 

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit de la minge de 0-5 în primul set şi s-a impus cu 7-5, 6-1, în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, calificându-se astfel în semifinale.

La rândul ei, Kerber a depăşit-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-0, pe Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA.

Halep conduce cu 4-2 în întâlnirile directe cu Kerber, câştigând ultima partidă în urmă cu mai puţin de o lună, în semifinalele Rogers Cup, scor 6-0, 3-6, 6-2.

Sportiva germană este în cursă pentru a o detrona pe Serena Williams din poziţia de lider mondial. Kerber trebuie să câştige trofeul ca să devină noul număr 1 WTA.

În cealaltă semifinală se duelează spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 17 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri