Simona Halep justifică eliminarea din primul tur la Australian Open

Data publicării:
simona halep australian open 2017_ausopen
Foto: ausopen.com

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, a declarat, luni, după înfrângerea din partida cu americanca Shelby Rogers din primul tur de la Australian Open, că a avut dureri mari şi nu a putut face ceea ce şi-a dorit pe teren.

simona halep australian open 2017_ausopen
Foto: ausopen.com

Rogers a jucat bine, a fost la un nivel ridicat. Eu am avut dureri la genunchi. În setul doi mi-a fost foarte greu să mă mişc, dar ea a meritat să câştige. A fost agresivă şi a lovit puternic. Nu m-am gândit niciodată să renunţ la acest turneu, deoarece nu îmi stă în caracter să nu încerc. Am luat nişte antiinflamatoare înainte de meci şi în zilele trecute şi am încercat să joc. La antrenamente a fost mai uşor, dar în meci a fost mai greu. Durerile au fost mari şi nu am putut face ceea ce mi-am dorit pe teren”, a spus Simona Halep după eliminarea de la Australian Open.

Simona Halep a afirmat că nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale, dar a precizat că ar putea avea nevoie de o pauză, notează News.ro.

„Primele dureri le-am simţit anul trecut la Singapore, dar în extrasezon nu am mai avut probleme. Apoi, la finalul primului meci de la Shenzhen durerile au revenit. Aici am avut dureri în fiecare zi. Pot juca 45-50 de minute fără probleme, dar apoi vine durerea. Există o problemă la tendonul de la genunchiul stâng, dar nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale. Nu este chiar aşa de grav. Voi face un nou examen medical şi probabil am nevoie de puţină odihnă. Sunt puţin frustrată, dar nu pot schimba nimic. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi apoi mă voi gândi la joc. Este prima dată când spun că din cauza unei accidentări nu am putut fi în meci”, a adăugat ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep a fost învinsă, luni dimineață, cu 6-3, 6-1, de americanca Shelby Rogers, locul 57 WTA, în primul tur al Australian Open, după o partidă care a durat 75 de minute. Este a doua oară consecutiv când Halep părăseşte această competiţie după prima manşă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri