Simona Halep, lăudată de presa internaţională după calificarea în turul 3 de la Roland Garros

Data publicării:
halep-2

Foto: Gulliver/GettyImages

Blogul de tenis Punto de Break a fost cel mai elogiativ la adresa româncei. „Zarina Diyas s-a putut ţine după Simona Halep doar un set. În cele din urmă, românca şi-a impus superioritatea în setul secund şi a avut meciul la îndemână. Simona arată în momentul de faţă ca o candidată certă la câştigarea Roland Garros”, au scris jurnaliştii de la respectivul blog.

Site-ul WTA susţine în schimb că „Simona Halep a trecut peste un start mai slab pentru a obţine un loc în turul 3 de la Roland Garros. După surprizele numeroase din ziua precedentă, Simona a reinstaurat ordinea la Roland Garros. Nu a fost deloc uşor pentru favorita numărul 6, care a revenit de la 1-4 în primul set”.

Site-ul celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului a scris după victoria Simonei Halep (6 WTA) contra jucătoarei din Kazahstan aflate pe locul 90 în lume, scor 7-6, 6-2: „Simona Halep a fost nevoită să muncească din greu în turul secund. Românca a trebuit să-şi găsească ritmul pentru a trece de jucătoarea din Kazakhstan, cu ajutorul experienţei pe scenele mari”.

Italienii de la Ubitennis consideră că „Simona Halep a trebuit să tragă tare pentru a obţine calificarea în turul 3. Începutul de meci a fost complicat pentru finalista de la Roland Garros 2014, românca fiind pusă sub presiune”.

Simona Halep va juca în turul următor contra japonezei în vârstă de numai 18 ani, Naomi Osaka(101 WTA).

Românca şi-a asigurat deja un un cec în valoare de 102 000 de euro pentru depăşirea primelor două tururi de la Roland Garros.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri