Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wuhan

Data actualizării: Data publicării:
20160928162312_57035

Simona Halep (locul 5 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Wuhan, din China, după ce trecut în două seturi de Madison Keys (locul 9 WTA), scor 6-4, 6-2.

57eb64ce95f9cfe34606f415

Abonaţii RCS & RDS pot urmări gratuit, pe Digi Sport 2, partida dintre Simona Halep și Madison Keys.

Halep - Keys 6-4, 6-2. Simona Halep o învinge pe propriul serviciul pe Madison Keys și se califică în semifinale.

Halep - Keys 6-4, 5-2. Americanca îi mai ia un game lui Halep cu o lovitură de rever impecabil plasată.

Halep - Keys 6-4, 5-1. Românca, mai aproape de semifnale. Keys servește cu mingi noi.

Halep - Keys 6-4, 4-1. Halep nu a lăsat-o pe Keys să revină în joc. Americanca e istovită și nu mai face față.

Halep - Keys 6-4, 3-1. Simona nu pare impresionată de revenirea oponentei sale și câștigă gameul la 0.

Halep - Keys 6-4, 2-1. Sportiva din America i-a întrerupt Simonei seria favorabilă de șase gameuri câștigate.

Halep - Keys 6-4, 2-0. Simona și-a valorificat serviciul în acest game, care a fost extrem de important. Americanca a luptat mult pentru a nu pierde teren în fața Simonei, dar sportiva noastră joacă excelent acum și s-a impus fără emoții. 

Halep - Keys 6-4, 1-0. BREAK SIMONA. Al patrulea game la rând câștigat de sportiva noastră, care a început foarte bine și setul al doilea. 

Halep - Keys 6-4. Românca câștigă primul set după un început start de partidă. Halep a câștigat al patrulea game la rând.

Halep - Keys 5-4. BREAK SIMONA. Pentru prima dată în acest meci, Halep conduce și va servi acum pentru câștigarea primului set. Simona a avut două mingi de break, pe care nu le-a ratat.

Halep - Keys 4-4. Simona arată că se simte bine pe propriul serviciu, poate coordona punctul așa cum își dorește. Precisă în lovituri, pe care de cele mai multe ori le expediază la limită, Halep a câștigat punctul și este iar egal în primul set.

Halep - Keys 3-4. Americanca și-a valorificat, la rându-i, serviciul după ce a reușit să echilibreze jocul bun din ultima vreme al Simonei. Lovituri puternice și plasate pentru Keys, care a trecut iar la conducere. 

Halep - Keys 3-3. Simona a reușit să-și fructifice propriul serviciu, a egalat și a câștigat primul punct din acest sfert pe „mâna” sa. Mult mai agresivă, folosind foarte bine lovitura de dreapta, Simona a reușit să o țintuiască pe Keys undeva în spatele terenului, incapabilă să returneze în teren.

Halep - Keys 2-3. REBREAK HALEP. Constănțeanca nu se lasă. Simona a ajuns să aibă o minge de break, pe care a fructificat-o foarte bine și a rămas în meci.

Halep - Keys 1-3. BREAK KEYS. Cel mai disputat game al acestui „sfert”, cel puțin până acum. Simona a început foarte bine, a dat senzația că poate câștiga punctul și că poate egala, după care americanca a preluat inițiativa. Simona a salvat două mingi de break, dar până la urmă Keys, care pare mult mai concentrată, s-a impus.

Halep - Keys 1-2. REBREAK Halep. Sportiva noastră pare că-și revine. După ce a avut două mingi de break, Halep a fost mult mai exactă și a obținut primul punct din acest prim sfert de la Wuhan.

Halep - Keys 0-2. BREAK KEYS. Americanca a obținut un nou game alb. Simona nu reușește încă să ia niciun punct în fața americancei. 

Halep - Keys 0-1. Madison a obținut un game alb, Simona se pare că încă are nevoie de timp pentru a se adapta cu jocul americancei.


 

Actualizare 11:05. A început partida dintre Simona Halep și Madison Keys. Americanca se află la serviciu.

Dominica Cibulkova a trecut lejer de Karolina Pliskova, în două seturi, scor 6-2, 6-2, şi s-a calificat în "sferturile" turneului de la Wuhan.


Astfel, partida dintre Halep și Keys va începe nu mai devreme de ora 10:00.

Înaintea acestei partide vor evolua pe terenul central Karolina Pliskova și Dominika Cibulkova, în optimi, meci care ar fi trebuit să aibă loc ieri.

Această întâlnire va începe în jurul orei 09:30, astfel că primul sfert de la Wuhan, Simona Halep - Madison Keys, va începe în jurul orei 11:00, LIVE la Digi Sport 2.

Ieri, Simona Halep a învins-o pe Iaroslava Şvedova în optimile de finală în două seturi, scor 6-3, 6-3.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri