Simona Halep - Naomi Osaka şi Irina Begu - Annika Beck (12:00), în turul trei la Roland Garros

Data publicării:
beguuu

FOTO: digisport.ro

A patra favorită în capitala Franței, Simona va fi prima oară față în față cu nipona în vârstă de 19 ani care e la al doilea turneu de Grand Slam al carierei. Osaka repetă deocamdată la Paris performanța de la Australian Open, din ianuarie, unde a jucat, de asemenea, în turul al treilea.

„Este o jucătoare pe care am urmărit-o mult la televizor. Este acelaşi lucru ca la Australian Open. Voi evolua în faţa unei mari jucătoare şi voi încerca să mă distrez”, a spus Osaka, despre meciul cu Simona, pentru gulf-times.com.

Ocupanta locului 101 WTA a ajuns în runda a treia, la Paris, după ce le-a eliminat pe Jelena Ostapenko (36 WTA, 6-4, 7-5) şi pe Mirjana Lucic-Baroni (52 WTA, 6-3, 6-3).

„Este o jucătoare tânără, nu are nimic de pierdut. Cred că va fi un meci greu. Sper că îl voi câştiga. Sunt aici să câştig”, a fost declaraţia făcută de Simona Halep la o conferinţă de presă.

Irina Begu va juca tot vineri și tot în turul al treilea, de la aceeași oră, 12:00, pe terenul 2, cu Annika Beck, din Germania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri