Simona Halep: Nu-mi pasă că am pierdut azi, era să mă accidentez la spate. Nimănui nu-i pasă de jucători!

Data publicării:
simona halep GettyImages-471076572
Foto: Gulliver/GettyImages

 

Foto: Gulliver/Getty Images

"Nimănui nu-i pasă de jucători!", a acuzat Simona Halep (24 de ani, locul 6 WTA), care susține că nu s-a simțit în siguranță jucând pe o zgură udă, alunecoasă și chiar a fost la un pas de o accidentare la spate.

Ploaia a întrerupt de două ori meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur: prima dată duminică, iar a doua oară marți.

"Nu pot comenta despre condiții. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, în opinia mea. Iar să joci meciuri de tenis pe timp de ploaie cred că este cam mult. Dar toată lumea a fost în aceeași situație, iar cine a fost mai puternic a câștigat azi", a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Samantha Stosur.

"Nu îmi pasă că am pierdut azi, dar am fost aproape să mă accidentez la spate, iar asta e o problemă mare. Nimănui nu-i pasă de jucători. Ce să mai spun? N-am mai spus nimic. Nu m-am simțit în siguranță pe teren. Mingile erau complet îmbibate cu apă. În acest condiții, e prea greu să joci tenis", a adăugat jucătoarea originară din Constanța, citată de digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri