Simona Halep reia pregătirile la capacitate maximă pentru Wimbledon

Data publicării:
halep-4

Reluase pregătirile de câteva zile, dar durerile nu i-au permis să și încheie antrenamentul de joi. De sâmbătă, însă, sportiva originară din Constanța face exercițiile la nivel maxim, pentru a intra în formă pentru turneul de la Wimbledon, care debutează peste 9 zile.

„Am nişte lichid la tendon şi doctorul mi-a spus să mă odihnesc pentru câteva zile. Nu e nimic grav, dar este deranjant”, spunea Simona Halep săptămâna trecută, când a decis să se retragă de la Birmingham.

Turneul de la Wimbleon, al treilea Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

Simona Halep este înscrisă și la turneul WTA de la București. În 2015, nu a participat din cauza programului aglomerat, spunând că îi este dificil să joace pe zgură, după sezonul pe iarbă. În 2014 a câștigat trofeul, după o finală în care a învins-o pe Roberta Vinci, scor 6-1, 6-3.

Turneul BRD Bucharest Open se desfășoară în perioada 11-17 iulie și va fi transmis ÎN DIRECT pe canelele Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii cinci ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri