Simona vs Serena, duelul antrenorilor

Data actualizării: Data publicării:
Miami Open Tennis - Day 11

Duelul Simona Halep - Serena Williams, din sferturile de la US Open, este şi unul între cei mai buni antrenori din tenisul feminin: Patrick  în actualul sezon, în una dintre cele mai constante jucătoare din circuit.

„Când am început să lucrez cu Simona, dacă ceva nu mergea era ca un efect de domino şi se prăbuşea întreg jocul ei. Acum reuşeşte să se debaraseze de ce nu funcţionează şi să treacă la altceva”, a spus Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep.

Sportiva noastră a dat cu racheta de pământ în timpul partidei cu Carla Suarez Navarro, din optimi. Pentru Cahill, romanca este mai pregătită ca oricând să treacă de liderul mondial, chiar dacă nu îşi controlează întotdeauna emoţiile.

Când dă cu racheta de pământ? E de dorit ca jucătorii să-şi controleze aceste emoţii. Dar e româncă, iar ei au acel foc interior. Le place să-şi exprime trăirile. Trebuie doar să-i luăm nişte rachete în plus. Simona trebuie să joace cel mai bun tenis al său. Serena nu este de nebătut”, a mai adăugat Darren Cahill.

Şi antrenorul Serenei, Patrick Mouratoglou, este impresionat de jocul Simonei.

Se află într-un moment excelent şi după ultimele meciuri a câştigat multă încredere în sine. Este foarte periculoasă, dar dincolo de asta are un joc complet. A dezvoltat o strategie inteligentă pentru că deşi nu e foarte puternică şi nu are loviturile puternice ale lui Madison Keys, stă aproape de linia de fund şi închide foarte bine unghiurile”, a spus Patrick Mouratoglou, antrenor Serena Williams.

7-1 este duelul meciurilor directe între Serena Williams şi Simona Halep. Cele două sportive se întâlnesc joi dimineață la ora 2:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri