Stere Halep: Primul telefon l-am primit de la Gică Hagi. Ne-a urat să rămânem numărul 1

Data publicării:
stere halep - digisport

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a declarat, sâmbătă, că a reuşit să discute puţin cu fiica sa, după ce a câştigat meciul cu Jelena Ostapenko, adaugând că aceasta i-a spus: "Tată, am reuşit să ajungem numărul 1".

"Am trecut greul, acum putem sta relaxaţi. Am ajuns acolo unde ne-am dorit de ani de zile. Am trăit intens această partidă, am avut de mai multe ori şansa, dar din eşecuri te consolidezi, iar rezultatele vin. Am vorbit puţin cu ea. <Tată, am reuşit să ajungem numărul 1>, asta mi-a spus. Apoi am izbucnit în lacrimi şi am zis să vorbim mai târziu, când ne potolim. Eu am izbucnit în lacrimi mai mult ca ea. Înfrâgerile sunt cele mai bune, pentru a parcurge un drum atât de lung. La ea nu a fost noroc, a fost multă muncă şi trudă. Ea trebuie să muncească mult pentru a realiza lucruri mari. Primul telefon l-am primit de la Gică Hagi. Ne-a urat să rămânem numărul 1 şi să câştige Grand Slam-uri", a declarat Halep la Digisport.

Simona Halep va urca începând de luni, pentru prima dată în carieră, pe locul 1 WTA, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open. Halep devine prima româncă lider mondial în tenis, al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974, şi a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, în istoria de 44 de ani a WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
2017 China Open - Day 8 - Semi-Finals
Videoclipul dedicat de WTA Simonei Halep
Porsche Tennis Grand Prix - Day 6
Stere Halep: "Lupta nu se opreşte aici, continuă. Am pierdut o luptă, nu războiul”
Partenerii noștri