Surorile Williams, semifinaliste la Wimbledon

Data publicării:
venus serena williams GettyImages-543930534

Campioană la Wimbledon în şase rânduri, Serena Williams continuă cursa de apărare a trofeului - liderul clasamentului WTA s-a calificat în semifinale după o victorie fără emoţii cu Anastasia Pavlyuchenkova.

Rusoaica, numărul 50 WTA, se află la cea mai bună performanţă din carieră după ce a trecut de Dominika Cibulkova. Vesnina s-a impus suprinzător în faţa jucătoarei din Slovacia în două seturi identice, 6-2, 6-2.

Campioană de cinci ori la Wimbledon, Venus Williams a ajuns din nou în semifinale la opt ani de la ultimul triumf pe iarba londoneză. În vârstă de 36 de ani, Venus a avut meci greu cu Yaroslava Shvedova. Abia intrată în top 100 WTA, jucătoarea din Kazahstan a pierdut la tie-break primul set. Apoi, însă, Venus a mai cedat doar două game uri pentru un loc în penultimul act. Acolo o va întâlni pe Angelique Kerber, nemţoaica de care n-a putut trece Halep. Surorile Williams se pot duela, astfel, în finală.

Ar fi grozav, evident, e un adversar foarte greu, normal că îmi doresc să câştige, dar nu şi în finală dacă voi ajunge acolo, însă, dacă nu voi reuşi, îmi doresc cu disperare să învingă, va fi bine, oricum”, a spus Serena Williams.

Şapte ani au trecut de când Serena şi Venus Williams s-au mai duelat într-o finală. Se întâmpla la Doha, în 2009, iar Serena ieşea învingătoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri