Surpriză la Singapore. Kuzneţova a învins-o pe Radwanska, deținătoarea trofeului

Data actualizării: Data publicării:
tenis

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi a doua favorită, a fost învinsă, luni, cu scor 7-5, 1-6, 7-5, de ultima jucătoare calificată la Singapore, rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 9 WTA, în primul meci din Grupa Albă a Turneului Campioanelor.

tenis
Fotografii: Guliver/GettyImages

Kuzneţova a fost jucătoarea care a profitat de retragerea Serenei Williams și a obţinut in extremis calificarea la finala sezonului, după ce a câştigat, sâmbătă, Kremlin Cup, scrie News.ro.

Partida a durat două ore şi 48 de minute, iar sportiva din Rusia a salvat o minge de meci la scorul de 4-5 în decisiv, pe serviciul adversarei.

Finalul a fost incredibil: mai întâi, Kuznetsova a crezut că e câştigătoare, înainte ca un challenge inspirat al Radwanskăi să dovedescă contrariul. Următorul schimb a fost unul cu ghinion pentru Aga, o minge trimisă de adversară lovind fileul şi păcălind-o. Până la urmă, o minge în fileu a campioanei en-titre a dus la finalul partidei.

VEDEȚI AICI VIDEO cu finalul incredibil al meciului

În cealaltă partidă din Grupa Albă se vor întâlni, tot luni, sportiva cehă Karolina Pliskova (5 WTA şi cap de serie 4) şi spaniola Garbine Muguruza (6 WTA şi cap de serie 5).

Ediţia din acest an a Turneului Campioanelor va avea loc în perioada 23-30 octombrie şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri