Tenis | După Halep și Raonic, Berdych și Pliskova renunță la JO de la Rio

Data publicării:
tantar ok

 Foto: Gulliver/GettyImages

Sunt dezolat să anunț că nu voi participa la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. Aceasta din cauza virusului Zika care se răspândește în țară, a explicat jucătorul în vârstă de 30 de ani pe contul său de Twitter. 

Cum urmează să-mi întemeiez o familie, limitarea riscurilor pentru apropiații mei este o prioritate absolută, a justificat Berdych, care nu dispută nici sferturile Cupei Davis, unde Cehia este condusă cu 2-1 de Franța.

La rândul ei, Pliskova și-a justificat absența din același motiv ca și compatriotul său: Mă tem de efectele posibile ale virusului Zika, a declarat ea pentru agenția cehă CTK.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, a anunțat, vineri, într-o postare pe Facebook, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika.

„Regret să vă anunț că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika”, a afirmat Halep (24 ani), în rețeaua de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri