Meci pierdut. Simona Halep, eliminată din Turneul Campioanelor

Data actualizării: Data publicării:
halep-1

Visul Simonei Halep la Singapore s-a încheiat. Românca a fost eliminată din competiție, după ce a pierdut al doilea meci, cu 0-2, în fața slovacei Dominika Cibulkova. Simona Halep avea nevoie de a doua victorie la Turneul Campioanelor pentru a se califica în semifinale. Cibulkova venea și ea după două eşecuri. Meciul a fost transmis de Digi Sport 2.

halep-1

ACTUALIZARE. În cele din urmă, Cibulkova câștigă setul al doilea cu 7-5. Simona Halep ratează posibilitatea de a merge mai departe la Turneul Campioanelor.

Slovaca a câştigat cu 7-5 tie-break-ul setului secund şi s-a impus în două seturi contra Simonei Halep. Românca nu mai are nicio şansă de a prinde semifinalele Turneului Campioanelor, în timp ce Cibulkova continuă să spere la un loc în „careul de aşi”.

Slovaca pierduse primele două confruntări de la Turneul Campioanelor şi mai putea rămâne în cărţi pentru calificarea în semifinale doar printr-o victorie în minimum de seturi.

Halep a acuzat însă dureri mari şi a jucat cu un bandaj la genunchiul stâng. 

Constănţeanca a reuşit numai zece lovituri câştigătoare, faţă de 32 adversara. Cibulkova a comis 27 de erori neforţate, cu 14 mai mult decât Halep. 
 
Simona Halep a părăsit astfel pentru a doua oară consecutiv Turneul Campioanelor din faza grupelor, după ce în 2014 a jucat în finală cu Serena Williams.
 

ACTUALIZARE. Emoții mari. E tie-break în setul al doilea.

ACTUALIZARE. Simona echilibează situația, după cel mai spectaculos și mai lung game de până acum, care a durat aproape 10 minute. E 4-4 în setul al doilea.

ACTUALIZARE. Cibulkova recuperează. 3-2 pentru sportiva slovacă, în setul al doilea.

ACTUALIZARE. Halep - Cibulkova 3-6, 2-1. Simona Halep a trecut pentru prima oară în avantaj în setul secund, după un nou game extrem de disputat, în care a salvat o minge de break.

ACTUALIZARE. Simona Halep pierde primul set, care se încheie la scorul de 6-3 pentru Dominika Cibulkova.

ACTUALIZARE. Cibulkova, la un punct de primul set (5-3).

ACTUALIZARE. Meciul începe foarte bine pentru Cibulkova, care trece în avantaj. Simona câștigă primul game al meciului, după ce jucătoarea din Slovacia le-a câștigat pe primele trei.


 

Umăriți AICI detalii despre desfășurarea meciului.

Simona Halep şi Dominika Cibulkova se întâlnesc în primul meci de azi din Grupa Roşie, în direct la Digi Sport 2, de la ora 11:00. Ambele au nevoie de victorie pentru a se califica mai departe. Jucătoarea din Slovacia conduce cu 3-2 la general în duelurile directe cu românca.

„Am încă o şansă, asta e bine, mă voi pregăti pentru meciul viitor, sper să-l pot câştiga şi să mă calific în semifinale. Niciodată nu e uşor şi voi da totul să reuşesc”, a declarat Simona Halep.

Atât Halep, cât şi Cibulkova vin după eşecuri în etapa secundă, cu Angelique Kerber, respectiv Madison Keys. Cibulkova pierduse şi la debut, cu numărul 1 mondial.

Împotriva Simonei va fi un meci diferit, voi încerca să dau totul pentru semifinale. (...) Nu e plăcut să pierzi aici două meciuri la rând, dar trebuie să-mi păstrez optimismul şi să fac totul pentru a mă califica din grupă”, a declarat Cibulkova.

În primul meci din grupă, Simona Halep a învins-o în două seturi pe Madison Keys.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri