Veste tristă pentru Simona Halep. A murit bunicul ei

Data actualizării: Data publicării:
simona halep us open fb

Veste tristă pentru Simona Halep, înaintea meciului de debut la ediția din acest an a turneului WTA de la Indian Wells. Bunicul jucătoarei din România s-a stins din viață, cu doar câteva ore înaintea întâlnirii dintre Simona și Donna Vekic, din turul al doilea al competiției din SUA, relatează digisport.ro.

simona halep us open fb

Anunțul a fost făcut de Simona Halep, pe pagina sa de Facebook.

„Papu... un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta... Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț.

Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp - și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată... și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație.

Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur.

Dumnezeu să te odihnească, Papule.

Mereu vei fi în sufletele noastre”, a scris sportiva.

Meciul dintre Simona Halep și Donna Vekic se joacă duminică, în jurul orei 03.00, și va fi transmis în direct la Digi Sport 2.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri