VIDEO. Rafael Nadal şi-a inaugurat Academia de Tenis

Data publicării:
rafael nadal GettyImages-495101028
Foto: Gulliver/Getty Images

Rafael Nadal şi-a deschis academie de tenis la Manacor, oraşul natal al fostului liber mondial. Spaniolul l-a invitat şi pe Roger Federer la inaugurare. Cei doi au profitat de ocazie şi i-au pus la încercare pe copiii prezenţi la eveniment.

Mari rivali pe teren, amici în viaţa de zi cu zi. Roger Federer a fost invitatul special al lui Rafael Nadal la inaugurarea academiei de tenis care poartă numele campionului spaniol. Pe insula Mallorca, la Manacor, 26 de terenuri de tenis pe zgură şi hard, două piscine, un teren de mini fotbal şi un centru fitness ultramodern îi aşteptă pe puştii pasionaţi de tenis să îi calce pe urme lui Nadal. Spaniolul a anunţat că se va ocupa personal de academie, după ce se va retrage din circuit. Ajuns pe locul 6 ATP, Nadal nu are niciun gând să spună stop carierei profesioniste.

Rafael Nadal: „Dacă începi să te gândeşti la retragere, atunci nu mai poţi munci la intensitate maximă. Acum, nici nu iau în calcul aşa ceva.”

Federer a avut numai cuvine de laudă la adresa lui Nadal. Elveţianul, care se pregăteşte să revină după cea mai gravă accidentare din istorie, i-a cerut sfaturi marelui său rival.

De-a lungul carierei, Nadal a suferit accidentări dese la spate, genunchi şi încheietură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri