VIDEO. Simona Halep, nominalizată la lovitura lunii septembrie 

Data actualizării: Data publicării:
simona halep us open fb
Foto: Facebook

Un punct câştigat de Simona Halep în semifinala de la Wuham, disputată de cu jucătoarea cehă Petra Kvitova, a fost nominalizat de WTA la lovitura lunii septembrie, scrie News.ro.

simona halep us open fb
Foto: Facebook

Punctul a fost jucat la scorul de 6-1, 5-1 şi avantaj pentru Kvitova. Halep a servit, apoi românca a stopat returul puternic al adversarei, iar mingea a descris o traiectorie înaltă căzând în apropierea fileului, în terenul jucătoarei din Cehia. Cu tot efortul depus, Kvitova nu a mai ajuns la mingea scurtă a româncei. 

Petra Kvitova a aplaudat cu fair-play reuşita Simonei Halep.

Kvitova s-a impus în acel meci cu scorul de 6-1, 6-2, câştigând apoi turneul, după 6-1, 6-1, în finala cu Dominika Cibulkova din Slovacia.

Pentru lovitura lunii septembrie mai sunt nominalizate Kirsten Flipkens (cu o minge câştigătoare lovită pe la spate), Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri