Tenis

Citește totul despre tenis și jucătorii sportului alb. Află rezultate din tenis, vezi cum arată clasamentele WTA și ATP după turnee importante pe zgură sau iarbă, dar și noutăți despre jucători și premii. Fii la curent cu rezultatele din tenis, află când joacă Simona Halep, dar și alți tenismani români.

2017 China Open - Day 8 - Semi-Finals

Simona Halep împlineşte 27 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 27 de ani. Aflată pe primul loc în lume încă de anul trecut, constănţeanca a bifat şi alte cifre fabuloase de-a lungul carierei.

WTA Aegon Open Nottingham - Day Five

Monica Niculescu, Lucky Loser la Wuhan Open

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 81 WTA, care a fost învinsă sâmbătă în turul doi al calificărilor de la Wuhan, va evolua totuşi pe tabloul principal, pe care a ajuns ca Lucky Loser, a anunţat WTA.

Maria Sharapova News Conference

Maria Sharapova nu va mai juca în acest an

În prezent pe locul 24 WTA, Maria Sharapova nu a cucerit vreun titlu în acest an. De altfel, după ce suspendarea pentru dopaj i s-a încheiat şi s-a întors în circuit, rusoaica a cucerit un singur...

Rogers Cup Montreal - Day 7

Un alt clasament în care conduce Simona Halep

Simona Halep este un exemplu de eficiență în circuitul WTA. Liderul mondial împarte cu Petra Kvitova prima poziţie la numărul de victorii din acest an. Rivalele lui Halep recunosc că românca este cea...

Curs Valutar

1 CHF = 5.0938

1 EUR = 4.9761

1 GBP = 5.7878

1 USD = 4.6712

Vremea

București Băneasa
16°C
Presiune
746mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată