Striptease și scandal în „Orașul Soarelui”, cea mai periculoasă închisoare din Africa de Sud

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Scandal într-o închisoare din Johannesburg, Africa de Sud, după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe poze cu un show de striptease comandat pentru deținuți.

DDPqCuXXgAABeSG
Foto: Twitter

Pozele au apărut pe Twitter cu hashtag-ul #PrisonStrippers, pe 26 iunie, trezind indignare în rândul utilizatorilor, transmite France 24.

Dansatoarele din imagine au respins eticheta de striptease, precizând că a fost un spectacol de „dans stradal”, iar bărbatul care dansează lasciv cu ele a declarat că este „tatăl femeilor”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autoritățile sud-africane au admis că scena a avut loc în timpul unor „evenimente speciale” organizate pe 21 iunie în închisoarea din Johannesburg, cunoscută sub denumirea de „Orașul Soarelui”, unde sunt închiși unii dintre cei mai periculoși criminali din Africa de Sud.

La o conferință de presă organizată pe 26 iunie, comisarul național James Smalberger a catalogat drept „inacceptabil” și „o încălcare clară a securității” ceea ce s-a întâmplat în curtea închisorii.

Acesta a precizat că 13 gardieni din penitenciar se vor confrunta cu o posibilă suspendare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri