Taximetrist rănit după ce un copac a căzut peste maşina sa, în București

Data actualizării: Data publicării:
taxi

Un taximetrist a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, marţi, după ce un copac a căzut peste maşina sa, din cauza vântului puternic, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitală. În taximetru se aflau şi trei pasageri, care au refuzat transportul la spital, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Incidentul a avut loc marţi după-amiază, pe bulevardul Dinicu Golescu, pe sensul către Gara Basarab, unde un copac a căzut peste liniile de înaltă tensiune, apoi s-a prăbuşit peste un taximetru aflat în mers, în care erau trei pasageri, scrie News.ro.

Taximetristul a suferit o contuzie cervicală şi a refuzat transportul la spital, însă ulterior el a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la o unitate medicală. Niciunul din cei trei pasageri nu a fost rănit în urma incidentului.

La această oră, la faţa locului intervin echipaje de pompieri, iar traficul rutier este blocat în zonă, fiind deviat de la intersecţia cu strada Vespasian către Gara Basarab.

Tot din cauza vântului puternic, şase copaci au căzut peste maşini, în prima parte a zilei de marţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, pompierii au intervenit în şase zone din Capitală, unde din cauza vântului puternic şase copaci au căzut peste maşini. El a precizat că cinci autoturisme au fost avariate, fără a exista victime.

Incidentele au avut loc în diferite zone din Capitală, inclusiv în centru, pe bulevardul Dacia şi pe strada Batiştei.

Bucureştiul se află marţi sub avertizare cod galben de vânt puternic şi ploi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri