V. Rebengiuc: De ce să-mi spui mie Hrebenciuc?! „H” e de la hoț

Data actualizării: Data publicării:
viorel hrebenciuc crop

Actorul Victor Rebengiuc a povestit la Digi24 că i s-a întâmplat adesea ca numele să-i fie confundat cu cel al politicianului Viorel Hrebenciuc

„Da, mi s-a întâmplat. Și mă enervează treaba asta”, a mărturisit actorul, în emisiunea „În fața ta” de la Digi24. „Adică nu pot să-mi explic. Eu am o activitate de 61 de ani, deci numele meu e public de 61 de ani, toată lumea știe de Victor Rebengiuc... Și unul, care a început de 27 de ani să fie cunoscut, numele lui e mai cunoscut decât al meu. Asta nu-nțeleg: de ce să-mi spui mie Hrebenciuc?! Şi mă irit când aud chestia asta şi spun: Nu, dom'ne. "H" e de la hoţ, n-are ce să caute la Rebengiuc. Rebengiuc începe cu "R", nu cu "H" de la hoţ”, a declarat Victor Rebengiuc.

Actorul a mărturisit că l-a cunoscut într-o împrejurare pe adevăratul Viorel Hrebenciuc, care l-a întrebat dacă și-a făcut arborele genealogic. „Eu mi l-am făcut”, i-a spus Hrebenciuc lui Rebengiuc. „Da, deci el știe, are arborele genealogic, a început din preistorie”, a comentat actorul râzând.

Interviul integral cu Victor Rebengiuc îl puteţi urmări AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri