VIDEO. Bărbatul care înoată zilnic până la locul de muncă

Data actualizării: Data publicării:
barbatul

Munchen, râul Isar, 2017. Un bărbat, Benjamin David, înoată cu un rucsac rezistent la apă în spinare. Benjamin nu urmărește stabilirea vreunui record, ci se duce pur și simplu la muncă.

Zilnic, Benjamin David înoată spre locul de muncă 2 kilometri, relatează BBC. Germanul a luat această decizie deoarece era sătul de nervii consumați și timpul petrecut în traficul de pe șoselele orașului.

În funcție de anotimp, bărbatul își potrivește costumul de înot la temperatura apei: slipi, când e cald; costum profesional de înotător, termoizolat, cu mânecile lungi și cracul până la gleznă, în zilele friguroase. Ca să își protejeze tălpile de cioburile de pe fundul râului, Benjamin poartă o pereche de sandale din cauciuc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Privitorii de pe poduri râd adesea de el, dar bărbatul spune că acest lucru nu îl supără, pentru că a scăpat de stresul mijloacelor de transport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri