VIDEO. Interviu cu fiul lui Pablo Escobar: „Nici Tarantino nu și-ar fi putut imagina violența tatălui meu”

Data actualizării: Data publicării:
CriS9AXWgAA6HMq

„Nici măcar Quentin Tarantino nu și-ar fi putut imagina atât de multă violență”, spune fiul lui Pablo Escobar, Sebastian Marroquin, într-un interviu pentru Euronews, descriind epoca sângeroasă în care tatăl său era supranumit Regele Cocainei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Marroquin, arhitect de meserie, susține că, după decenii de tăcere, are datoria morală de a spune public tot ce știe despre Pablo Escobar și este de părere că filmele despre tatăl său nu ajung să redea nici măcar suprafața cruzimii sale.  

„Mi se pare că imaginea lui Pablo Escobar a fost folosită ca să se spună povești despre el care nu sunt adevărate. Fiind fiul său, este datoria mea să spun adevărul despre Escobar. Nu este un adevăr care să mă ajute. Dimpotrivă, este un adevăr care îl arată pe tatăl mult mai rău decât felul în care este prezentat în filme”, declară Sebastian Marroquin.

Viața lui Pablo Escobar, susține fiul său, este plină de „contraste și paradoxuri”. A construit terenuri de sport pentru ca „tinerii să se țină departe de droguri”, dar le-a „finanțat cu bani din droguri”.

Ca fiu, Marroquin spune că are „cele mai bune amintiri” despre Escobar și, totodată, memoria celor mai „crunte” acte de violență, două extreme care au afectat iremediabil relația lor. 

„I-am spus în față de o mie de ori că nu sunt de acord cu bombele pe care le-a plantat, că a răpit și a ucis oameni. Știam că violența pe care o provoca se va întoarce împotriva noastră”, mai spune în interviu fiul lui Pablo Escobar.

Declarațiile integrale ale lui Sebastian Marroquin pot fi citite aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri