VIDEO. Momentul în care un avion de pasageri scapă ca prin urechile acului de furtuna Ophelia

Data actualizării: Data publicării:
ophelia avion

O înregistrare video postată luni pe Twitter surprinde o aeronavă de pasageri care se confruntă cu rafalele puternice ale furtunii Ophelia în timp ce se pregătește să aterizeze pe Aeroportul din Dublin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Până acum, furtuna Ophelia a provocat moartea a trei persoane în Irlanda. Coasta de vest a Irlandei a fost lovită cu rafale de vânt de până la 150km/h, care au dus la prăbușirea a numeroși copaci și la întreruperea curentului electric.

Aproximativ 120.000 de locuinţe au rămas fără energie electrică, iar Guvernul a mobilizat armata.

Citiți și: Români blocaţi pe aeroportul din Liverpool din cauza furtunii Ophelia. Reacția Wizz Air

Serviciul irlandez de Meteorologie a emis alertă cod roşu de vânt puternic începând de luni de la ora 9.00 şi până marţi, la ora 03.00,  pentru regiunile Wexford, Mayo, Galway, Kerry, Clare, Limerick, Cork şi Waterford şi cod portocaliu pentru restul ţării.

Trecerea uraganului Ophelia prin Irlanda vine la 30 de ani după "Marea furtună" din 1987, soldată cu 18 morţi. Ophelia este al 10-lea uragan format în Atlantic de la începutul anului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
cascada curge in sus
VIDEO. Fenomen inedit: Cascada care curge în sus
romani blocati liverpool
FOTO. Români blocaţi pe aeroportul din Liverpool din cauza furtunii Ophelia. Reacția Wizz Air
Partenerii noștri