VIDEO | Muzeul Eșecului. Aici sunt grupate cele mai penibile idei de marketing

Data publicării:
trumpgame_0

Suedezii, cunoscuți pentru originalitatea de care dau dovadă la nivelul managementului cultural, au mai punctat un proiect atipic: Muzeul Eșecului.

Situat în pitorescul oraș de coastă Helsinborg, muzeul grupează peste 60 de idei de marketing capitalist care s-au dovedit a fi niște eșecuri lamentabile.

Pe lista neagră, vizitatorul poate găsi produse precum Coca-Cola Blāk, cu gust de cafea, ketchup-ul verde sau parfumul Harley Davidson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fondatorul Muzeului Eșecului, Samuel West, a declarat pentru Euronews: „Știm că 80% - 90% din toate proiectele eșuează și nu mai auzim nimic de ele, dispar pur și simplu din peisaj. Ceea ce putem să facem este să învățăm din eșecuri”.

Printre produsele-vedetă listate ca eșecuri absolute, se numără și jocul de societate Trump, similar board game-ului Monopoly, lansat în 1989.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri