Sari la conținut

Ziua în 5 titluri

 1. ACTUALIZARE. Crește bilanțul atacului din Londra. 5 morți

  Autorităţile britanice cunosc deja identitatea atacatorului care ucis trei oameni şi a rănit alţi 40, dintre care doi români, miercuri, în centrul Londrei. Informaţia nu a fost încă făcută publică. Şeful poliţiei londoneze a anunţat că ancheta porneşte de la ipoteza că atacatorul, care a fost ucis...

  Citește știrea
 2. Ucraina cere ajutor de la NATO

  Preşedintele Ucrainei vrea ajutor NATO pentru curăţara depozitului de muniţii din estul ţării, care a luat foc ieri şi încă mai arde. Autorităţile ucrainene cred că rachetele, obuzele de tanc şi de artilerie aflate acolo vor continua să explodeze încă șapte zile.

  Citește știrea
 3. C.Ghinea: USR va decide în congres dacă rămâne închis pentru oameni ca Voiculescu și Cioloș

  Deputatul USR Cristian Ghinea declară, într-o postare pe Facebook, că membrii USR vor decide la Congres dacă partidul va fi „unul închis oamenilor ca Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, sau unul deschis către toți oamenii competenți și onești”.

  Citește știrea
 4. Președintele Moldovei a depus o inițiativă legislativă pentru eliminarea examenelor de bacalaureat

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a propus joi o inițiativă legislativă care ar presupune excluderea obligativității examenelor de bacalaureat pentru liceeni, o inițiativă catalogată drept „o glumă” de către actualul ministru al educației Corina Fusu, relatează Agerpres.

  Citește știrea
 5. Cel mai mare târg de locuri de muncă începe în București

  5000 de locuri de muncă în 100 de firme, companii sau instituţii. Este oferta pregătită persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de către organizatorii celui mai mare târg de joburi, ce se deschide, vineri, în Capitală. Este nevoie de oameni în domenii precum IT, vânzări, Inginerie...

  Citește știrea