Sari la conținut

Ziua în 5 titluri

 1. Alegeri Franța. Presă: "Un seism", "O nouă revoluţie franceză"

  Presa străină salută calificarea lui Emmanuel Macron în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din Franţa. În ciuda sondajelor care îi dau un avans confortabil pentru scrutinul din 9 mai, o parte a presei consideră că prezenţa lui Marine Le Pen în turul doi reprezintă o ameninţare.

  Citește știrea
 2. Salvamontist: Cei 7 turiști au declanșat avalanșa

  După ce trupurile celor doi copii care au murit în urma avalanşei din Munţii Retezat au fost recuperate, apar şi reacţii.

  Citește știrea
 3. Liviu Dragnea află dacă scapă de condamnare în dosarul referendumului

  Dacă s-ar accepta solicitarea, s-ar reveni la situația în care Liviu Dragnea ar fi condamnat în prima instanță, deci prezumat nevinovat.

  Citește știrea
 4. Traian Băsescu, despre posibila fraudare a alegerilor din 2009

  Traian Băsescu nu crede că şefii SRI şi ai procuraturii ar fi putut, de acasă de la Gabriel Oprea, influenţa rezultatul alegerilor din 2009. "Nu de acolo se puteau face ilegalităţile", a spus fostul preşedinte, la România TV.

  Citește știrea
 5. El Clasico: FC Barcelona a învins Real Madrid, scor 3-2

  Formaţia FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXXIII-a a campionatului Spaniei, în care Lionel Messi a marcat al treilea gol al catalanilor în minutul 90+2, informează News.ro.

  Citește știrea