Sari la conținut

Ziua în 5 titluri

 1. Tăcere în Rusia pe seama morții „omului care a prevenit un război nuclear” între URSS și SUA

  Stanislav Petrov, omul despre care se spune că a prevenit un dezastru nuclear la nivel global, a murit în luna mai, însă informația a ieșit abia recent la iveală, transmisă de ziarul german WAZ.

  Citește știrea
 2. Victor Ponta: Nu am fost la DNA să-l dau în gât pe Dragnea, dacă voiam o făceam

  Victor Ponta a declarat luni seară la postul public că în cursul zilei a fost audiat la DNA despre modul în care sunt adoptate şi semnate hotărârile de guvern și că a fost întrebat apoi despre o anumită hotărâre de guvern adoptată în 2013.

  Citește știrea
 3. Ryanair a publicat lista zborurilor anulate. Ce legături cu România sunt afectate

  Ryanair a publicat lista zborurilor anulate până pe 28 septembrie. Compania, unul dintre cei mai importanţi operatori low cost din Europa, renunţă la 40-50 de curse zilnic. Măsura ar urma să reducă întârzierile uriaşe înregistrate de avioanele Ryanair.

  Citește știrea
 4. „Biblioteca pentru Pop”. Protest cu cărţi în Piața Victoriei

  Evenimentul se va desfăşura pe tot parcursul zilei, începând de la ora 9.00, iar cărţile strânse vor fi donate „unor şcoli pe care subfinanţarea le-a adus în situaţia de a nu avea o bibliotecă”.

  Citește știrea
 5. Trump, despre ONU: Multă birocrație și proastă administrare

  În primul său discurs la ONU, Donald Trump a criticat activitatea din ultimii ani a organizaţiei. A spus că aceasta este prost gestionată şi sufocată de birocraţie. În acelaşi timp, liderul SUA l-a lăudat pe secretar general al ONU, care s-a angajat să reformeze organizaţia.

  Citește știrea