ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Papa Francisc vine în Bulgaria anul viitor

Papa Francisc face un semn cu mana. In 2019 vine în Bulgaria

Papa Francisc va efectua o vizită în Bulgaria şi Macedonia în perioada 5-7 mai anul viitor, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Greg Burke, potrivit AFP.

Pachebot polar ultramodern, construit la Tulcea

img-commandant-charcot

Nava va avea propulsie hibridă și va fi folosită atât pentru croaziere cât și pentru cercetări științifice în zona Polului Nord. Tabla va fi furnizată de ArcelorMittal Galați.

Scandal la aeroportul cu doar 145 de călători pe an

aeroport tulcea

La aeroportul din Tulcea, autorităţile anunţă extinderea activităţii, dar în acelaşi timp dă afară mai mulţi angajaţi. Are şi o explicaţie pentru această decizie. Aeroportul a avut în ultimul an doar...

Noua normalitate: jurnalistul întemnițat

shutterstock_1180987534

Raportul CPJ, organizaţie nonprofit cu sediul în SUA, îl critică totodată pe preşedintele american Donald Trump pentru obiceiul său de a califica presa defavorabilă drept „fake news", termen preluat...