Despre alegerile parlamentare, la „24 de minute”

Exclusiv Online

Elena Calistru, președinta Funky Citizens, a fost invitată la emisiunea online „24 de minute”. S-a dat startul campaniei electorale. Care sunt așteptările de la scrutin? Ce agendă au candidații? Cum se poziționează societatea civilă față de aceste alegeri? Răspunsul, în materialul video de mai jos. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început.  Pe 11 decembrie românii sunt chemați la urne să-și desemneze parlamentarii care îi vor reprezenta în următorii patru ani.

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri. Alte ediții ale emisiunii le puteți urmări AICI.

Elena Calistru, președinta Funky Citizens, a fost invitată la emisiunea online „24 de minute”. S-a dat startul campaniei electorale. Care sunt așteptările de la scrutin? Ce agendă au candidaii? Cum se poziționează societatea civilă față de aceste alegeri?

Alte Recomandări