Ajutoare europene infestate

Data publicării:
ajutoare infestate

O familie din Cluj, care a ridicat o cutie de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană, a avut parte de o surpriză neplăcută. Când au despachetat produsele, oamenii au observat că, în punga cu boabe de fasole, mişunau insectele.

„Am deschis punga şi uite aici e gărgăriţa. Se văd toate boabele că sunt găurite.”

Familia Savu a ridicat alimentele de la Căminul cultural din comuna clujeană Baciu. Abia când au ajuns acasă au descoperit că în pachetul cu fasole, mişună gângăniile.

„Ne simţim umiliţi, pe lângă că avem salariile, pensiile ce avem, mici, ne dau aceste produse de slabă calitate şi în situaţia pe care v-am arătat-o.”

Maria Savu: „Are gradul doi accentuat, o atrofiere de nerv optic, nu vede aşa bine, dacă era singur acasă risca să gătească.”

Reprezentanţii firmei spun că în momentul în care au ambalat produsul, acesta respecta normele de calitate.

Adriana Muşinschi, reprezentantul firmei care a ambalat produsul: „Am verificat contra proba şi nu prezintă urme de infestare. Nu ştiu să zic, bănuiesc că acolo la depozitare s-a întâmplat ceva.”

Personalul responsabil cu distribuirea alimentelor a observat că şi cu pachetele rămase în depozit există probleme.

„Am găsit în unul din pachetele deteriorate o pungă de fasole albă care s-ar vedea că ar avea găuri lăsate de anumite insecte, gărgăriţe bănuim.”

Produsele de la depozitul din localitatea Baciu vor fi verificate în următoarele zile, promit autorităţile locale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri