Apa care se mănâncă

Data publicării:
apa care se mananca

Poate suna ciudat, dar mai nou, apa...se mănâncă. Este invenţia unor ingineri din Marea Britanie, care au prezentat o alternativă la sticlele din plastic. Ei au înlocuit plasticul respectiv cu un înveliş realizat din alge, rezultând astfel nişte sfere cu apă. Invenţia lor se bucură deja de un succes nebun - compania tinerilor a adunat din donaţii 950.000.

Se numeşte „Ooho!" şi este cea mai nouă alternativă la sticlele de plastic ce poluează mările şi oceanele. A fost nevoie de trei ani de studii pentru a obţine micile sfere cu apă care pot fi înghiţite cu totul. Şi asta fără nici un pericol pentru consumatori, fiindcă învelişul este realizat din alge.

Datorită acestei caracterisici deosebite, sferele cu apă „Ooho!" pot fi consumate oriunde şi oricând. Inginerii care le-au creat spun că pot fi umplute cu orice fel de lichid, inclusiv cu suc şi băuturi alcoolice.

Micile sfere cu apă au avut un succes atât de mare, încât creatorii lor vor să le lanseze la nivel mondial. Au adunat deja 950.000 de euro pentru investiţiile viitoare şi speră să vândă „Ooho!" inclusiv la maratonul din Londra şi festivalul Glastonbury.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri