Copilul salvat din puț a fost externat

Data actualizării: Data publicării:
poza salvare copil

Bebeluşul care a fost salvat după ce a căzut într-un puţ din curtea casei din Teleorman a fost externat. Copilul şi-a revenit miraculos chiar dacă a stat 11 ore în apă rece şi a suferit un atac de cord. La 12 zile de la momentul internării, astăzi a putut pleca acasă.

ACTUALIZARE 19.00. Tot astăzi, mama lui a mai născut o fetiţă.

ACTUALIZARE 13.00. Copilul a fost externat după 12 zile petrecute în spital. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Starea copilului este bună, mănâncă, se joacă, vorbește, iar astăzi va pleca acasă alături de tatăl său, au precizat medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.  Cel mic a stat în spital timp de două săptămâni, dintre care 48 de ore a fost ventilat mecanic. 

Medicii i-au făcut băiatului un control neurologic și au stabilit că acesta nu a suferit leziuni în urma stopului cardiac pe care l-a făcut în ambulanță, când era transportat de la aeroport la spital. 

Copilul a căzut în puţul din curtea casei din localitatea Balta Sărată, judeţul Teleorman şi a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime, fiind scos după mai bine de zece ore de către echipele de intervenţie. După ce i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri