Cum arată strada Felix Stroe, propus să devină ministrul Transporturilor

Data actualizării: Data publicării:
strada felix stroe

Paul Stănescu, Felix Stroe şi Marius Nica sunt propunerile lui Mihai Tudose pentru locurile goale lăsate la şefia ministerelor Dezvoltării, Transporturilor şi Afacerilor Europene. Cei trei află astăzi dacă preşedintele Klaus Iohannis îi acceptă sau nu în fruntea ministerelor rămase fără şefi, după ce Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat.

Aşa arată strada care îi poartă numele ministrului propus la Transporturi.

„Strada se află la ieşirea din Cumpăna, în zona nouă a comunei. După cum se vede, este un drum de piatră şi pământ, care a primit denumirea de "Stroe Felix" încă din 2009, după o hotărâre dată de Consiliul Local”, relatează Paul Greavu, reporter Digi24.

Pe uliţa de 400 de metri sunt doar câteva case.

Câţi nu au fost domnule miniştrii şi nu au făcut nimic. Mai face şi ăsta ceva? Au pus firma întâi şi pe urmă să vadă ce se face”, spune un cioban.

Localnicii speră că strada va fi reabilitată.

- Poate ne asfaltează şi nouă strada asta.

- Poate ne ajută şi cu curentul şi cu d-alea, că nu avem nici curent, nu avem nici transport.

Un alt ministru propus, Paul Stănescu, este considerat un om politic cu mare influenţă în judeţul Olt şi un prieten al lui Liviu Dragnea.

„Eu sunt prieten cu Liviu Dragnea, mă ştiu dinainte de 1990. (Veţi fi şi un apropiat al lui Mihai Tudose?) Eu, în primul rând, sunt român. Am 60 de ani şi eu nu pot să fiu omul nimănui”, spune Paul Stănescu.

Pe portalul just.ro apare un dosar penal redeschis pe numele mai multor persoane, printre care Paul Stănescu şi Darius Vâlcov. Cei doi sunt învinuiţi, dar de atunci nu mai există niciun fel de informaţie oficială despre ancheta DNA.

„Nu ştiu nimic despre ce e vorba. Nu am fost chemat niciodată, mă puneţi să vă spun ce nu ştiu. Eu ştiu un singur lucru, că nu am încălcat legea. Asta ştiu sigur”, mai spune Paul Stănescu.

La Fonduri Europene este propus Marius Nica. El a mai condus acest minister în 2015, în timpul Guvernului Ponta. A absolvit Facultatea de Informaţii a Academiei de Informaţii şi este cunoscut ca fiind un apropiat al Rovanei Plumb.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri