Decorațiunile-chiloți din Filiași au fost reașezate. Cum arată acum

Data actualizării: Data publicării:
decoratiuni-craciun-filiasi

Ornamentele de sărbători au fost instalate și în Filiaşi, un oraş din Dolj. Doar că Moş-Crăciunii şi brazii sunt eclipsaţi de ornamente despre care toată lumea susţine că seamănă izbitor cu lenjeria intimă. Deranjat, primarul spune că sunt nişte simple forme geometrice.

De câteva zile, micului târg doljean i s-a dus buhul pe reţelele sociale mulţumită ornamentelor de Crăciun care au împânzit centrul oraşului.

- Să le ia naiba, că seamnă cu nişte chiloţi! Numai steluţe de iarnă nu or mai fi ăştia. Pe cuvânt. E bătaie de joc. Numai în România se întâmplă aşa ceva.

- Chiar amuzante. Chiar foarte amuzante.

- Cu ce seamănă?

- Cu lenjeria intimă.

Încântat de priveliştea oraşului îmbrăcat în haine de sărbătoare, primarul îşi apără investiţia.

„Dacă e să priveşti din punct de vedere tehnic, în secţiune reprezintă un trunchi de con. Cu faţa în jos. Dacă e să priveşti într-un mod băşcălios seamnă cu una dintre piesele de lenjerie intimă întâlnită atât la doamne cât şi la bărbaţi”, spune Costeluş Gheorghe, primar Filiaşi.

60.000 de lei a costat împodobirea Filiaşului cu figurine şi ornamente de sărbători.

La nici 24 de ore de când pozele din Filiaşi au făcut înconjurul internetului, angajaţii Primăriei s-au întors pe teren. Ornamentele erau montate greşit, aşa că muncitorii le-au dat jos şi le-au reaşezat, de această dată, în forma corectă.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri