Eleve sancționate după ce și-au filmat profesorul la oră

Data actualizării: Data publicării:
scoala

Au fost stabilite sancţiunile pentru două eleve din Petroşani care au transmis în direct pe Facebook ora de istorie. Comisia de anchetă a liceului unde învaţă fetele a avut nevoie de două săptămâni pentru a lua o decizie. Şi încă mai are nevoie de timp ca să decidă în privinţa profesorului de istorie care a vorbit, la curs, despre familia primarului oraşului.

Fetele vor fi mutate într-o clasă paralelă și, la sfârșitul anului școlar, vor avea media la purtare scăzută la 6.

Elevele din clasa a 11-a au transmis în direct, pe internet, o oră de istorie contemporană la care profesorul le-a vorbit despre primarul oraşului, Tiberiu Iacob şi despre soţia acestuia, Monica Iacob-Ridzi. Dascălul a făcut mai multe comentarii. Printre altele, el a spus că fostul ministru al Tineretului trebuia să se gândească la copilul său înainte să fure şi să ajungă la închisoare.

Citiți și: Familia Iacob-Ridzi, dată exemplu la ora de istorie

Ancheta care-l priveşte pe profesor continuă. Comisia de cercetare a Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida" din Petroşani a extins verificările la toate clasele la care profesorul predă. Toţi elevii au primit chestionare referitoare la activitatea profesorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri